till dig....

Det finns en person här på jorden som jag älskar av hela mitt hjärta..
Den dagen jag klarar av att plocka ner månen till han så kommer jag göra det utan att blinka..
Han är så fin, han är så underbar, han är så snäll, han betyder mer för mig än man nånsin kan tänka sig..
Jag saknar han så fruktansvärt mycke, det tar så ont i mig att allt är som det är just nu..
Men jag tror på att är det menat att det ska vara vi så blir det vi förr eller senare..
Vi har varit med om så mycket tillsammans så banden mellan oss är väldigt starka och så tror jag att det kommer förbli oavsett vad...
Jag har lärt mig att det sista som lämnar en är hoppet, man kan leva väldigt länge på hoppet bara man har orken..
Orken har varit på väg att lämna mig många gånger men så har ja svurit lite för mig själv och tagit nya tag och jag sitter här fortf så det har ju lyckats..
 
När han ser på mig så bränner det genom kroppen och ett leende smyger sig fram på mina läppar, när jag känner lukten av han så pirrar det i magen på mig, när han håller mig i sina armar så kan jag lugnt andas ut och bara drömma mig bort, långt bort med han, när han kysser mig så känns det som att jag svävar och när han säger att han älskar mig så känner jag en fullständig lycka..
 
Jag hoppas att jag kommer få uppleva alkt det där igen med han..
Jag saknar han så mycket..
Han är ju mitt hjärta,jag känner mig tom utan mitt hjärta..
 
Kram på dig den finaste..

kärlek.....

vad är kärlek egentligen och vad är egentligen vänner...?
 
hur mycket krävs det för att nån ska inse ens kärlek till den.?
ibland känns det bara så svårt, så svårt att räcka till.
det är som att hur mycket man än försöker så är det alltid nånstans det brister, men sen å andra sidan så man kan ju aldrig förbättra sig eller försöka hjälpa den andra om man inte får veta va det handlar..skulle jag må dåligt i ett förhållande så skulle jag tala om det och hoppas att det ska kunna bli bättre, men det är ju jag det.
men det är det med mej att vill jag verkligen nå så försöker jag se till att det blir så, även jag kan väldigt väldigt ofta göra fel men om jag gör fel så vill jag veta om det, för vet jag bara om det så kan jag ju göra det annorlunda och förbättra mig.. 
hur fort kan kärlek och omtanke försvinna egentligen.?
ja skulle då vilja säga att det kan ta upp till flera år för en del, medans det känns som att vissa totalt stänger av på en gång, men det ja är rädd för och även har erfarenheter från vad gäller att bara stänga av så vet jag att det funkar inte, för smällen kommer förr eller senare oavsett vad.. å det är bättre att göra upp med sig själv och sina känslor på en gång, annars tar det så ont sen. :( 
och när det gäller det här så kommer ju funderingen med vänner in i bilden..
är det att vara en riktig vän när man hjälper sin vän att fly å stänga av eller är det en riktig vän som hjälper en att ta itu med allt på en gång och ber en sätta sig ner och fundera en extra gång så man inte gör ett misstag.?!:s
jag vet då mitt eget svar på den frågan, vad då andra tycker å tänker är ju en annan sak, men skulle gärna vilja veta vad folk tycker om detta.. 
 
jag har funderat väldigt mycket dom här dagarna, hela dagar och nätter och jag har kommit fram till mycket, jag har även insett hur mycket jag har vuxit som människa dom två senaste åren och det gör mej väldigt stolt över mig själv..
jag önskar bara att det skulle räcka i allt detta..
jag vill ge en låt till en person och jag hoppas att den personen tar den låten på rätt sätt:agnes-one last time
 
nu ska ja fortsätta köra ocj lyssna musik..
ginatt på er
 

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Pokercasinobonusar.se